Corona en wat ik mis

Het is vrijdag, weer een week Corona – nieuws verder. Er zijn 546 doden. Hoeveel procent is dat op de 17 miljoen ?

Hoeveel deskundigen hebben al gehad aan tafel ? Hoeveel meningen ? Hoeveel filmpjes en interviews van mensen die doodziek zijn? Van de week weer 2 verhalen erbij, over hoe vreselijk het was. Ik geloof het! Ik geloof dat mensen echt heel erg ziek kunnen worden door Covid 19 . Vreselijk!

Wat ik nog steeds mis, zijn verhalen van mensen die inmiddels de milde vorm van Corona gehad hebben en weer beter zijn. Precies 1 keer hoorde ik op de Vlaamse radio over een grote groep mensen die het gehad heeft en inmiddels weer helemaal beter. Is dit precies de bedoeling dat we vooral horen hoe ernstig Corona is? Dat mensen die nog geen angst hadden, het nu wel krijgen ? Klaar gestoomd alvast voor de periode dat er een vaccin s?

De economie stort in, de rijken blijven nog steeds rijk, die man met baard en kroon op zijn hoofd, gaat niet opeens belasting betalen en wie gaan de hardste klappen krijgen ? Je mag maar één keer raden.

Terug naar wat ik mis, wat ik graag wil horen of lezen: 2 keer heb ik gehoord over dè man , die de boeken in gaat, als eerste Nederlandse coronapatiënt . Waarom horen we toch niets , zien we geen cijfers , van mensen die al beter zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s