VVD

Huh Franck vvd ?! Ik wil niets meer met jou te maken hebben!
– Wacht even …! Ik bedoel iets anders. Iets dat ik ter plekke bedenk: Vrijheid Van Denken
huh? Waar slaat dat nou op?

– hier op! :

Dat is wat er altijd nog overblijft, de vrijheid om te denken wat je wilt.

” We wonen in een land waar vrijheid van meningsuiting heerst!”

O ja? Is dat zo!? Ja, dat is zo, zolang het maar past binnen het algemene idee. Dwarsdenkers , anders denkenden, worden weg gezet als gekkies en kunnen zelfs vrezen voor hun leven. Het digitale riool dat Twitter heet, “helpt” daar fantastisch aan mee. Mensen die een ander verrot schelden, een akelige ziekte of zelfs de dood toewensen, omdat hij of zij een andere mening heeft dat de meeste mensen.

” Couscous appelmoes en ’n kroppie sla .Misschien wel effe wennen ,maar ’t kan wel bij mekaar .Turks fruit en beschuit, alles bij de hand .Wat ’n lekker leven, wat ’n lekker land!”

Dat was wat een zanger zong in het jaar 1996. Even wennen , maar het kan wel bij elkaar. Kan het nog wel bij elkaar? Je moet oppassen wat je zegt over een virus ; voor je het weet ben je een moordenaar, draag je een tas over je schouder, omdat het handig vindt, daar je spullen in te doen, ben je een homo en/of ook moordenaar,als de tas van leer is. Pas ook op met een tas van katoen, want….”waar komt dat katoen vandaan?!

Couscous appelmoes en ’n kroppie slaag.

New world man

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s