Hallo Bobbers!

Ken u me nog? Ik bent Bob de Rooy, de advocaat van het RIVM

Ik bent een beetje zenuwachtig, bobbers, want dit is de eerste keer. Dus als ik wat stottert, friemelt en aan mijn neus, pulkt, komt het door de zenuwen. Vooral als dat lekkere ding mij een vraag gaat stellen. Je weet toch, die rechter .

Wat vraagt ze nou? Of er eigenlijk wel een onderbouwing bestaat voor de 1,5 meter ? Waar hebt ik dat nou? Ooh, ik bent zo zenuwachtig . Wat moest ik ook alweer zeggen? Deze vraag had ik niet verwacht, bobbers.

Ooh ja, we moeten gewoon vertrouwen op de specialisten van het OMT, dat beter de sticker OMG zou krijgen . Precies 11 jaar geleden had dit OMG het volledig mis , bij de Mexicaanse griep! Er was toen hetzelfde plan en er is 340 miljoen uitgegeven aan een vaccin. Beetje jammer dat er toen 1200 mensen onherstelbare schade door hebben opgelopen, door dat vaccin.

Nou Bobbers , ik ben maar net geslaagd voor mijn studie als advocaat met een zes min, maar dat maakte niet uit zeiden ze.Nog voor het eerste glas water was ingeschonken , is op voorhand al bepaald dat Viruswaarheid ook deze zaak niet wint. Al stellen zij vragen, die elke Nederlander zou moeten stellen, al hebben ze 100 procent gelijk , zij zullen het niet gaan krijgen . Hoe mevrouw de rechter kan slapen, met de weet dat ze moet afwijzen , terwijl ze privé ‘s nachts in haar bed anders denkt , weet ik niet.

Het beleid wankelt , onderbouwing ontbreekt , stukken blijven geheim , de voorganger van Van Dissel geeft toe dat 1,5 meter en mondkapjes vrijwel zinloos is , ziekenhuizen zijn leeg en toch borduurt de Jonge hierop verder? Het vaccin wordt doorgedrukt en jij mag raden waarom. En God keek toe en dacht : ‘t is wel goed.

©️ franck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s