Een beter milieu, begint bij ….Blokker

Oude apparaten, lever ze in ! Dus wat doet deze jongen , keurig netjes ? Ik ga een paar oude apparaten en een paar batterijen netjes inleveren . Ik combineer het meteen met boodschappen doen . Prima ! Toch ?

Ik kom aan bij die vrolijke winkel , met die gezellige kleur oranje . Gewoon met mijn eigen gewassen handen, spullen in de bak laten vallen . Begrijpt u wel?

Ik wacht netjes op mijn beurt . Wie niet , zou ik zeggen ! Eenmaal aan de beurt, vraag ik aan het meisje van de kassa , of ik hier oude apparaten kan inleveren . Dat is toch de regel , in winkels waar je elektrische apparaten kunt kopen , kun je ze ook inleveren ?

Nee, dat kan niet , vanwege Corona maatregelen ! Dan niet ! Gooi ik mijn zooi wel bij de super , in de prullenbak. Dan zoek het maar uit ! Ik heb mijn goede wil getoond en verdom het om benzine op te rijden om kilometers verderop , batterijen en een paar oude apparaten te gaan inleveren .

Dit is zo’n beestje dat op spullen springt

Het meisje uit de oranje winkel met blokletters, neem ik niets kwalijk! Dat mag ook niet ! Kan ook niet anders met een minister president die voor de camera nog steeds praat over een virus dat overspringt .

Blokker heeft het in huis ! Hoi !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s