Miss Natural ?

Eerder schreef ik al eens dat ik veel ( teveel ) YouTube kanalen heb zitten kijken, de afgelopen weken.

Een van de kanalen waar ik vrij snel mijn abonnement weer opgezegd heb, is het kanaal van OPN , onafhankelijke Pers Nederland, met Eva van Zeeland in de hoofdrol .Dat is blijkbaar de rol die Eva, “ miss natural “ heel graag vervult . Met prachtig roodgelakte nagels , een net iets te kort broekje , met strohoed leunend tegen een boom of met haar bovenlichaam dansend in een serieuze video meeting . Waar dan ook, hoe dan ook, altijd graag in de aandacht .

– Franck , je mag niet oordelen op uiterlijk, al is het een lekker wijfie ! – Dat is waar ! De inhoud dan?Daar moet het over gaan. “ ik ben geen journalist “ , zegt ze zelf op een gegeven moment . Dat hoef je niet te zeggen Eva , dat zien wij direct . Ik kijk verder . Proberen te richten op de inhoud en O jee, er gaat iets mis met het geluid en die mooie Eva, heeft geen idee hoe ze dat kan herstellen. Oké, allemaal niet erg als je een meisje van 16 bent , je puber – kamer en je make-up spulletjes wilt tonen , in een vlog. Maar als je een serieus en belangrijker kanaal OP. Hebt ?

Ander filmpje : Eva interviewt iemand in het programma, maar blijkt niet voorbereid. Beetje jammer ! Wat zie je ? Ze wil een gesprek starten aan de hand van videobeelden en och….verkeerde filmpje. Dus : je weet dat je een gesprek hebt , maar omdat je nagels nog moesten drogen, had je geen tijd om het gesprek voor te bereiden ? Zoiets ?” Ik ben geen journalist “ maar wat ben je dan wel, Eva ? Een vrouw die ècht verstand heeft van gezonde voeding ? Ik heb na lang zoeken niets kunnen terugvinden , dat je hier nou serieus studie naar hebt gedaan.Wie is Eva dan wel ? Mevrouwtje Koekepauwtje , die een met man en kindjes, vlak over de grens woont. Naar ik aanneem , een vrouw die iemand wil zijn met werk ( al zie ik al hobby ) , geen journalist is, een YouTube kanaal heeft waar inhoud compleet ontbreekt. Soms heeft ze wel een gast die boeiende informatie geeft . Dat dan weer wel. Eva zit er dan voor Tofu en bonen bij. En hèt tegenovergestelde van Natural , maar wel mis (s)

Tegen deze boom leunt ze dan niet. Wat zou en nou op haar super natuurlijke hemdje staan ? Save the ? The ? What ?Save the trees ? Save the boobies ? Ik heb geen idee, wat of wie ze wil redden. Dat het aandacht trekt , weet ik wel. Of heb ik het mis(s) ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s