Leef !

Alsof het het je laatste dag is …..?

Dat gaat nou net even niet , hoewel ik niet eens zou weten , wat ik op mijn laatste dag zou doen.

Leef alsof de morgen niet bestaat? Dan ga ik vannacht over, als die niet bestaat. Je weet wel, dat wat de meesten mensen “ dood “ noemen, maar misschien gaan we wel gewoon over naar een andere dimensie. Het is een beetje als in de afbeelding : met die punt door de cirkel heen? naar het goud toe.

Hoe later op de avond, hoe schoner de tekst. Tjonge ! Of komt het omdat we morgen feestelijk en wel monarchie dag vieren ? Iets dat wat mij betreft ook over mag zijn, maar dan in de zin van klaar , over en uit. Over en uit met de schavuit ; schavuit van oranje! “Blauw bloed” , waarom heet dat zo eigenlijk? Betalen zij zich blauw ?

Leef! Dat probeer ik , zo goed mogelijk .Een jonge hond houdt me op de straat .

Morgen , 27 april, weer een dag . Hopelijk een dag met een lach. Anders heb ik niet geleefd. Nou valt er elke dag wel iets te lachen , maar of je dan ook geleefd hebt…? Feitelijk gezien wel. Trouwens…..ook als je een euthanasieverklaring gaat vragen bij de huisarts , om een levend onderwerp aan te halen . Als je leven ondraaglijk is, maar je hebt soms nog plezier , geeft de dok geen verkleuring of ik bedoel verklaring . Maar kom op mensen , het feest kan beginnen ! Koningsdag hola die eej ! Leef ! Niet alsof het je laatste dag is , ook niet alsof het je eerste dag is, maar ergens tussenin . Alsof je 30 bent of zoiets , zou ik zeggen . Geniet van de dag ! Met of zonder oranje , maar het liefst zonder bitter.

Kleurig geheel

2 gedachtes over “Leef !

  1. Pingback: Gedachte bij de versoepelingen van Coronamaatregelen – Jeshuaist

  2. Pingback: Stappen nemen om te leven – Jeshuaist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s